Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Εθνικό χρέος: Θα αγοράσει κανείς τολμηρό σχέδιο Ομπάμα πάνελ;

Οι συμπρόεδροι της δημοσιονομικής επιτροπής του προέδρου Ομπάμα έχουν συμφωνήσει σε ένα τολμηρό σχέδιο για να μειώσει ομοσπονδιακών ελλειμμάτων και να θέσει φορολογικής κατοικίας της Αμερικής με τη σειρά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είστε σίγουροι εάν το υπόλοιπο της διακομματικής επιτροπής - πόσο μάλλον το Κογκρέσο - θα ναυτολογηθεί.
Erskine Bowles και Alan Simpson είπε την Τρίτη ότι μια τελική σειρά συστάσεων είναι έτοιμη για την πλήρη Επιτροπή να επανεξετάσει. Είπαν ότι η προθεσμία για την ψηφοφορία από το 18-μέλος του σώματος είναι η στροφή προς την Παρασκευή, αντί για την Τετάρτη, ωστόσο, να δώσει στα μέλη χρόνο για να εξετάσει την πρόταση.
ΣΧΕΤΙΚΑ: Ποιος θα πρέπει να διαταραχθεί από την πρόταση της επιτροπής αυτής, επί του εθνικού χρέους; Σχεδόν ο καθένας.
"Θα φτάσουμε κάπου μεταξύ δύο και 14 ψήφους", δήλωσε ο κ. Bowles, πρώην επικεφαλής του προσωπικού της προς τον πρόεδρο Μπιλ Κλίντον. Δύο είναι μια αναφορά στον εαυτό του και τον κ. Simpson, ο πρώην Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από το Ουαϊόμινγκ. Δεκατέσσερις αναφέρεται στον αριθμό των μελών της επιτροπής που πρέπει να εγκρίνει το πακέτο των περικοπών των δαπανών και φορολογικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να εκδώσει επίσημα την τελική έκθεση στον πρόεδρο.
Πριν από την καθυστέρηση ψήφισης, Bowles ζήτησε επίσης να πλαισιώσει τις εργασίες της ομάδας ως επιτυχία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
"Νομίζω ότι έχουμε κερδίσει, και έχουμε κερδίσει μεγάλες", είπε. «Η εποχή της άρνησης του ελλείμματος στην Ουάσιγκτον έχει τελειώσει."
Είναι αλήθεια ότι η φορολογική μεταρρύθμιση κατατάσσεται ως μια ανερχόμενη προτεραιότητα των ψηφοφόρων. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, τις δυσκολίες της νίκης συμφωνία μεταξύ δικομματική τα μέλη της ειδικής ομάδας σήμα πόσο δύσκολο θα είναι για την επίτευξη συναίνεσης μεταξύ των αμερικανών ψηφοφόρων για σημαντικές φορολογικές μεταρρυθμίσεις.
Προς τιμήν τους συμπροέδρους », έχουν καταφέρει να συγκεντρώσει σημαντική προσοχή των μέσων ενημέρωσης για μια δέσμη προτάσεων που θα εξαλείψει φορολογικά κωδικό perks, αύξηση του ορίου ηλικίας επιλεξιμότητας για την κοινωνική ασφάλιση, και κάθετος συνήθη ομοσπονδιακές δαπάνες - τη μείωση των ομοσπονδιακών ελλειμμάτων κατά περίπου 3,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας. Τα μέλη της επιτροπής καλείται να ψηφίσει για το τι Bowles και Simpson είπε είναι μια τροποποιημένη έκδοση του πακέτου που δημοσιεύονται στις αρχές Νοεμβρίου.
Bowles είπε ότι δεν αναμένει οποιαδήποτε της τελευταίας στιγμής dealmaking πέρα από κομματικούς διαχωρισμούς, αλλά ήταν μια δικομματική συμφωνία για να αποδειχθεί ότι θα κερδίσει ευρύτερη υποστήριξη της Επιτροπής, "θα ήμασταν τρελοί να μην" αναδιαμορφώσει τις προτάσεις.
Simpson είπε εργασίες της ομάδας εμπειρογνωμόνων, η οποία περιελάμβανε την εξέταση των φορολογικών σεναρίων με λεπτομέρεια, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι η αύξηση του δημόσιου χρέους θα πρέπει να αποτελεί εθνική προτεραιότητα.
«Η Αμερική, έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα», είπε ο Simpson. «Ο χρόνος είναι λίγος."
Ο κ. Ομπάμα έχει ουσιαστικά συμφωνήσει, ζητώντας από την ομάδα να βρει τρόπους να φέρει τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό σε ισορροπία, με εξαίρεση τους τόκους του δημόσιου χρέους, από το 2015. Αυτό θα θέσει τις ΗΠΑ περίπου στην πορεία για τη σταθεροποίηση του δημοσίου χρέους ως ποσοστό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος της χώρας (ΑΕΠ).
Η επιτυχία του κινήματος κόμμα τσάι στις εκλογές του Νοεμβρίου, που κινούν νέα πλήθος των φορολογικών γεράκια στο Κογκρέσο το επόμενο έτος, επέτεινε την ανάδειξη της μείωσης του ελλείμματος επί του έθνους-να κάνουμε λίστα. Η συνεχιζόμενη αναταραχή πάνω του δημοσίου χρέους επιβαρύνσεων στην Ευρώπη, εν τω μεταξύ, παρέχει μια τρέχουσα μελέτη περίπτωσης των κινδύνων που ενδέχεται, εάν το χρέος της χώρας αυξάνεται ανεξέλεγκτα.
Ακόμα κι έτσι, δεν είναι σαφές εάν δυναμική θα βασιστεί για εκτεταμένη μείωση του ελλείμματος το τρέχον έτος ή το επόμενο. Ένα σχέδιο μεγάλο αντίκτυπο θα πρέπει πιθανότατα να περιλαμβάνει περικοπές των δαπανών και των φορολογικών εσόδων αυξήσεις που δεν είναι εύκολο για τους αιρετούς άρχοντες στην οποιοδήποτε από τα μέρη να αγκαλιάσει.
Φορολογικές αυξήσεις, ιδιαίτερα, είναι ένας ψηφοφόρος τύπον των ήλων. Με αυτό κατά νου, Bowles και Simpson ήταν προσεκτικοί στις αρχικές προτάσεις τους για να τονίσει τη διατήρηση των φορολογικών συντελεστών σε χαμηλά επίπεδα. Ορισμένες από τις προτάσεις τους, θα μειώσει πραγματικά τις προσωπικές και επιχειρηματικές τους φορολογικούς συντελεστές, ενώ η αύξηση των συνολικών φορολογικών εσόδων με την κλιμάκωση πίσω πιστώσεις και εκπτώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ: Ποιος θα πρέπει να διαταραχθεί από την πρόταση της επιτροπής αυτής, επί του εθνικού χρέους; Σχεδόν ο καθένας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου